Sisä- ja ulkomaalaukset

Toteutamme sisä- ja ulkomaalaukset niin remontti kuin uudiskohteisiin.

Varaa ilmainen arviointi

Sisämaalaukset

A&C Remonttipalvelut toteuttaa sisämaalaukset remontti- ja uudiskohteisiin Pirkanmaalla. Teemme ammattitaidolla sekä asuin- että liikehuoneistojen ja toimistojen maalaukset. Maalaamme kaikki sisätilojen pinnat, kuten seinät, lattiat, katot ja ovet sekä karmit. Toteutamme mielellämme niin perusmaalaukset kuin haastavammatkin ratkaisut erilaisista tehosteseinistä sabluunamaalauksiin. Tarvitsitpa sitten sisäkaton maalausta, yksittäisen seinän tai vaikka kaikkien huoneiston sisäpintojen maalausta, me teemme sen!

Ulkomaalaukset

Toteutamme myös ulkomaalaukset niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Puu pinnat kannattaa huoltomaalata n. 10 vuoden välein sillä se säästää puupintaa. Talon ulkomaalaus on ajankohtainen viimeistään silloin, kun maalipinta alkaa ajan kanssa kulua taikka hilseillä. Ota yhteyttä ja pyydä meitä arvioimaan talon maalipinnan kunto ja maalaustarve!

Vinkkejä maalaukseen

Pohjatyöt kannattaa tehdä aina hyvin sillä pohjatyöt vaikuttaa lopputulokseen. Aloita työ suojaamalla pinnat joihin et halua maaliroiskeita esimerkiksi paperilla, muovilla, vanhoilla matoilla, lakanoilla tai vastaavalla. Listat voi poistaa maalauksen ajaksi tai suojata maalarinteipillä.

Tasoita maalattavan pinnan epätasaisuudet kitillä. Kun kitti on kuivunut, hio kitatut alueet käyttäen P120 hiomapaperia kiinnitettynä hiomalossiin, kunnes pinta on tasainen ja sileä. Hengityssuojaimen käyttö on suositeltavaa. Jos pintaan jää vielä epätasaisuuksia, kittaa epätasaiset kohdat uudelleen ja kitin kuivuttua hio uudelleen.

Kun pinnan tasaisuus ja sileys on varmistettu, seinä pohjamaalataan pohjamaalilla. Ennen pohjamaalausta pinnasta poistetaan pölyt esimerkiksi imurilla.

Pohjamaalaus: Rajaa seinän reunat rajaimella mikäli maalaat tehosteseinää. Kaada maalia maalikaukaloon ja rullaa telaa maalikaukalossa kunnes tela on kastunut ja siinä on tarpeeksi maalia. Maalia saa olla telassa reippaasti. Telaa pitkin ylösalaisin vedoin aloittaen oikeasta reunasta. Telaamisen välissä tulee suorittaa tasausvetoja tasaisin välein, jotta maalipinnasta ei tulisi raidallinen. Tasaus suoritetaan yhdensuuntaisilla vedoilla aina samaan suuntaan.

Pohjamaalin kuivuttua suorita pintamaalaus samalla tavalla kuin pohjamaalaus. Pintamaalauksen valmistuttua, poista suojateipit melko pian. Maalin kuivuttua nauti työsi jäljestä!

Minulta saa kysyä lisää vinkkejä, jos niitä tarvitset!

Maalattu seinä

Varaa ilmainen arviointi